idag smäller det

jag har köpt nya skor, igen..
idag är det fest, jätte mycket fest . och idag har jag, nilo och loffsan bokat resa till sunny beach. Kan inte bli bättre nu, bara att betala så är det gjort. 3juni far vi. Helt sjukt !
imorgon blir det till att börja måla om lägenheten, vitt. underbart

puss

cykla lite



amen duuuuuurå, sitter o äter pommes nu. för gott,
ska bli skönt att inte jobba på ett tag nu., eller just det. Onsdag, men därefter är det långtlångt kvar..
har tagit med mig massa filmer hem, så nu blir det massa mys med mej själv med chips och ännu mer pommes, lätt godaste maten.
roligt samtal inatt, nu vet men hur det ligger till iaf, kanske inte riktigt vad jag hade tänkt mej men det duger :P
pusspuss

this is not bridget jones



kan vara bra att posa innan jobbet ibland i detta vädret, och btw.
det känns inte kul att jobba till 10ikv.

puss

jag vet inte

image166
liseberg -07 frida, loffsan, sanna och jag

jag måste ta tag i de här nu, att gå runt och inte veta någonting, känns förjävligt. Så jag ska ta tag i de, i veckan. Tror jag, men hur ska jag kunna göra de när de ändå har varit skit sen förra helgen typ, så då kan man ändå inte prata om de, eftersom att jag ändå inte vet hur allt ligger till. Jag skulle dratt upp de här, för längesen.. Kanske ska börja lyssna på mina kära vänninor och min mamma ändå...

Jag har jobbat hela helgen, så nu är jag trött. Och idag, på min lediga extra dag.. Så blir det plugg. Fast man vet ju hur de kommer bli med det, under bordet.
Längtar faktiskt till skolan nu, jag trivs . o lollo har kommit hem från miami, den jäveln . tatuering också, på miami ink, ja jag är avensjuk. Fast hon såg inte Ami, så jag kanske inte är så avensjuk ändå.
1v kvar till egenlägenhet, jag kommer bli ensam.
Gud vad deprimerad jag låter, fast jag är inte det, lovar. eheh


puss

i like all the boys and all the boys like me

Valborg

image156


     

     

jag säger bara perfekt kväll, kunde nog inte blivit en så mycket bättre valborg..
Det var jag, frida, loffsan och verra . den började med hos nathalie, mycket kul måste jag säga med mycket bra folk, sen bar det vidare mot skultorp.. där det kanske inte var lika kul, var mest torra killar som satt och kollade på fotboll, hähä. men vi tjejer livade nog upp de hela, lite iaf .
Sen åkte vi in till stan igen när killarna skulel kolla på brasan, då träffade man rosengren på bussen, full var han med. Och sen sist men inte minst så hängde vi i boulonger, då jag fick för mej med min dumma fylletanke att åka buss till fjärran länder, alltså karlsborg. inte okej ! men jaja,

sjukt bra kväll, tack allihop som gjorde den,
PUSS

RSS 2.0